Let Us Be vertelt over het aanbod woonaccessoires en meubelen

De ondernemer Melanie van het bedrijf Let Us Be vertelt in dit Faustuo artikel over haar bedrijf.

 

We doen graag wat we willen en daar worden we door gedreven. Door te doen wat we willen krijgen we energie. Met die gedachte is Let Us Be geboren. We maken ons interieur namelijk ook graag naar ons zin. We focussen ons op de leukste en nieuwste trends, waardoor we een steeds groter aanbod van meubelen en woonaccessoires krijgen. Dit aanbod laten we steeds verder groeien en we breiden graag uit met bijzondere en opvallende producten.

Aanbod van Let Us Be

We bieden mooie producten aan, zoals eetkamerstoelen en eettafels, nachtkastjes, ladekasten en wandkasten. Ook hebben we een groot aantal woonaccessoires voor in de woonkamer, op kantoor maar ook voor in de kinderkamer.

Voor in huis of kantoor hebben we bijvoorbeeld de Kokedama plant. Dit is een voorbeeld van een mooi product met een scherpe prijs. Ideaal voor meer groen in jouw woonkamer of op kantoor, maar deze plant kan ook in een donkere ruimte worden geplaatst (denk aan het toilet). De kokedama is een plant in een mosbol en die van ons zijn natuurlijk behandeld. Door deze behandeling heeft de kokedama geen onderhoud of water nodig. Dus heb je geen groene vingers of vergeet je altijd de planten water te geven? Dan is onze kokedama jouw ideale plant.

Let Us Be

Waarom bestellen bij Let Us Be?

Bij Let Us Be vinden we het belangrijk dat we een aanbod hebben van goede kwaliteit, maar ook dat we de producten aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Wij maken dit mogelijk, doordat we geen dure kosten hebben van personeel of een fysieke winkel. Ook zijn de verzendkosten laag en voor een aantal producten rekenen we niet eens verzendkosten (bijvoorbeeld de kokedama).

Dus zoek jij een industrieel, koloniaal of trendy meubelstuk? Of wil de kinderkamer decoreren met een mooi kussen, lamp of poster? Ook voor beddengoed ben je bij ons aan het juiste adres. Of heb je een kale muur waar nog wel wat mooie wanddecoratie zou passen? We hebben voor ieder wat wils, dus kijk snel op onze website https://letusbe.nl.

 

Facebook reacties